Kök på väg

Idag fick jag ett samtal från bergs bygg och de meddelade att de hade fått all matrial till köket men vid leverans var det något det något som hade skadat så de får vänta på den grejen sen ska de ringa en vecka innan de ska börja  så jag kan plocka ner sakerna från skåpen sen får vi se ifall jag flyttar hem....

Lyckad föreläsning

I går morse åkte jag till mullsjös folkhögskola  och jag var jätte närvös i bilen men när jag kom in där så släppte allt det kändes som att jag hade kommit hem eftersom jag har varit där massa gånger förut. först fick jag vara med på morgon samlingen och sen gick vi upp till det klassrum vi skulle tillbringa förmiddagen i, jag berättade min föreläsning först i en timma och sen tog vi en ficka pause så då satte jag mig med några ifrån klassen och pratde lite sen var det bara att köra igen och då skulle jag prata lite om själva lägret och vad man gjorde där och hur de skulle bete sig mot deltagarna och sen avslutade jag med att berätta lite om VHIF. och det var en jätte hälig klass

Vad är det för vecka jag har????????

Idag gick det inte särskilt bra på innebandyn jag tappade konsentrationen och han aldrig fram till där de skuter alltså jag är på fel plats vid fel tidpunkt. Är det någon som har några tips hur jag ska göra jag blir bara ireterad på mig själv. Saken är ju den oxå att jag vet ju var bollarna kommer att komma men ändå står jag inte där.

Igår gick det inget bra på gymet

Det var ingen bra dag igår först slog jag i huvudet i en maskin som kalas bodyessen och det gjode ont sen när jag  var 5cm ifrån en maskin som jag tänkte göra så tog en annan den mitt framför ögonen på mig så jag blev jätte snopen och då fick jag välja en annan och på den så slog min bodygard i sitt huvud, efter jag var färdig med den maskinen tankte jag att nu ska jag ta den jag skulle göra från första början och då var de 2 gammla gubbar som hade den så jag tänkte att då villar jag lite. Efter en stund så såg de färdiga ut och de bara stod och pratade Så jag började rulla sakta framåt men tror ni inte då att han sätter sig på maskinen igen då blev jag sur men höll det inom mig och rullade tillbaka.  Bättre lycka nästa fredag kanske.

gymet

Nu har jag tränat i en vecka på gymet och de går riktigt bra jag kan nästan använda alla maskinerna och det känns skönt och man känner sig som alla andra som hoppar på och av. Det roligaste är att jag har averkat tre bodygards/assistenter på den här veckan och gjort en väldigt fin entré, det var så här att dörren till gymet stänger igen väldigt fort så jag sa till min bodygard att logga in mig så kan jag stå berädd å åka in och vihade  glömt att ta ner stödhjulen då blev det en liten vurpa in till gymet. Annar så har det gått väldigt bra jag hoppar på alla mina maskiner själv och så det blir inte jobbigt för mina bodygards.

RSS 2.0