Snökaos

Ville gå till friskis men kommer inte dit, min bodygaurd fick skotta sig fram till dörren och folk har lämnat sina bilar på gatorna och taxi siter fast....








Förlåt

Jag måste verkligen be om förlåtelse att jag inte har skrivt på ett tag men jag har haft fullt upp och har varit trött... men jag tänkte skriva ihop allt nu lite om varje sak. Först har vi köket som har blivt kanon jag tänkte länga ut före och efter bilder men det gör jag nog imorgon.

Sen har jag varit i vbg och pratat med politiker om hur vi "utsatta" skulle vilja ha det jag tryckte mycket på att taxin skulle vara lika billig som buss, och sen var det mycket tillgänglihets frågor och sen gjorde jag reklam för mina föreläsning. och det var faktisk en som nappade på min föreläsning så det är gött


slutligen ska jag söka ett jobb på Trollhättans sport Academy och då ska jag vara ledare för en grupp barn som är mellan 5-10 år hoppas jag får jobbet

och sen vill jag bara tilläga att det går jävligt bra i innebandyn några år till så vet man inte vart jag är

Snälla ni kan ni inte göra reklam för mig om mina föreläsningar jag vill verkligen ut och förläsa jag är mycket mycket billigare än alla andra föreläsare och jag vill åka över hela landet. vad jag har glömt att berätta är att jag funderar på att starta eget men då gäller det ju att ha kunder så hjälp  mig nu att sprida mig snälla


god natt

så hör vi snart igen

just det ja min mailadress är marika.vaihinger@@hotmail.com


Skriv gärna kommentarer det är alltid lika kul att läsa

Falköping

I helgen var jag i falköping för att vara med och starta ett ungdomsråd. Men när jag åkte dit så visste jag inte vad det innebar. Först så hittade vi inte till hotellet utan vi kom till en teater och då sa vi det är här vi ska bo och leka lite, sen precis bredvid låg det ett hotell som vi skulle va på men det var bara det att först när man kom dit såg ma  bara trappor och då tänkte vi där hoppas vi inte att det är men då fanns det en hiss på sidan. När vi väl var inne så sa de vi har inte gjort iordning handikapprummet för vi vet inte hur ni vill ha det om vi ville sova i ett dubbel rum istället så vi gick och kollade på bägge och stackar min bodyguard hon sprang där imällan med våra väsker och som ni vet var vi bådde tjejer så då¨kan ni tänka er hur tunga de var sen bestämmde vi oss för dubbel rummet. Sen var det bara att bege sig till matsalen för att träffa alla andra. vid 18:30 sammlades vi i ett konferansrum där skulle vi tillbringa hela helgen och utforma ett ungdomsråd med hjälp av lite folk som föreläste för oss om just ungdomsråd och hur man lättaste väg skule ta sig in i styrelsen på VIF/SISU. Vi fick även ta fram barnasinnet i oss för vi lekte både klappleken och namnleken den dagen.just det ja dagen slutade med en turnering i disco bowling. jag måste bara berätta en till sak som var ganska rolig när dagen var slut gick jag till mitt rum och skulle ta upp min dator så sa jag till min bodyguard att sladden räcker nog inte till väggurtaget och då såg jag en som satt på motsvarande vägg som skrivbordet stod också stod det fotölj fram för, så sa jasså inte lite eroniskt så jag vände mig om så sat det stå fina väggutag precis i jämnhöjd med skrivbordet så sa jag nej det tror jag faktist inte.



VÄGGUTAG



Klappleken



Disco bowling

Nu börjar packningen

Iförgår ringde snickarna och sa att det kommer på måndag så nu e det bara att börja packa allt som e i skåpena och så får jag ha ett provisoriskt kök i mitt rum.

Drar till falköping imorgon

kl 15:00 åker jag och min bodyguard till falköping imorgon, ni undrar förstå vad jag ska göra där, jo jag ska va med och starta ett ungdomsråd så det inebär väl att man får sitta och lyssna en hel del. det är jag och en till som ska representera VHIF( Västra götalands handikappförbund) så det ska bli kul och på kvällen ska vi på dicobowling.... Jag skriver hur det var lite nästa vecka.

Västerskolan

Igår och i förgår var jag och några kompisar och föreläste om våra skador för årkurs 7 på Västerskolan i uddevalla.
Det var tredje året i rad som jag var där och det är alltid lika kul att komma dit och klasserna var helt underbara och mycket hjälpsamma.

Jag föreläste för 5 klasser så tillslut så viste man inte vad man hade berättat och inte men som tur är så vet ju inte publiken om vad man ska berätta så det är ganska skönt. och man får alltid lite frågor som kan leda in på andra saker som man inte hade tänkt på att man kunde berätta så det är bra. Hoppas att ni tyckte det var en bra föreläsning jag hade för er alla mina go 7:or, ni får järna komma med kretik det uppskatar jag hemskt mycket.

RSS 2.0