Ny sport

Hej alla mina läsare:)
 
Hoppas ni har en trevlig midsommar helg.
 
föra helgen var jag med som ledare på svenska ungdomspelen riksfinal i Alingsås, då upptäckte jag en ny sport som jag vill testa, det heter race running och de ser ut som en tre hjulig cykel fast man har tagit bort tramporna. då undrar ni säkert hur tar man sig fram då? Jo man springer i den och man behöver inte ha någon balans för de sköter cykeln åt än ,jag har inte testat dätta men de skulle komma ner från Västerås och instruera och då ska man även få testa och de tänker jag göra. Hoppas det funkar för jag skulle vilja börja tävla i det:)
 
Ha det så bra så hörs vi snart igen

Screen tryck

Nu har jag gjort färdigt mina tröjor jag ska använda på mina föreläsningar två tröjor har jag gjort som minna jobbar tröjor och resten är till försäljning på de som jag ska sälja står det bara legitimeradcp med den fonten som jag har på min header på bloggen och mina jobbar tröjor har jag eller rättare sagat min kollega David tryckt min tatuerade stempel som jag har på armen så när de är helt klara så lägger jag upp en bild på de som är till försäljning så är det bara att höra av sig om man vill ha en
Men nu kommer bara en bild på jobbar tröjan

Jag vill tacka David Myrvold för att du tog dig tid och hjälpte mig med trycket

 

Här kommer det en bild på en av tröjorna som är till försäljning:)Karlix:)

Nu har jag varit i Kalix och föreläst, det var en mycket spännande resa men oerhört rolig. Jag började min resa 02:50 på morgonen och då tog jag taxi till Landvetter, och jag måste säga att det är väldigt smidigt att åka med flyg nu för tiden de har stenkoll på än, men till själva föreläsningen nu. Vi kom till Kalix folkhögskola runt 12:30 och vi skulle föreläsa kl 13:00 så det var väldigt bra tajmat. Jag var jätte trött efter ca 12h resa så jag tänkte hur ska detta gå men det visade sig att det går väldigt mycket bättre när man är trött. Jag fick med mig publiken väldigt bra:) men mitt under föreläsning så sattes bandit rock appen på sig så den började spela musik och jag fick inte tyst på den så min assistent fick komma upp på scenen och ta den och gå ut med den. Jag var så övertrött så jag började skratta ett sådant skratt som man inte kan stoppa men som tur var så skrattade publiken och tyckte det var jätte roligt. Men till sist kunde jag samla mig och fortsätta och slutföra föreläsningen. Jag fick bara positiv respons efter åt:)

Tack Kalix folkhögskola hoppas vi ses igen snart


RSS 2.0