Malmö

Jag ringde min ekonomi ansvarig över min idrott och han hade pratat med kälkhockeylaget i Malmö och det fanns plats för mig att testa och spela med dem så nu väntar vi bara på att ishockey sesongen ska börja:) SÅ UNDERBART

Körkort

När jag kom hem från praktiken så kollade jag posten, jag hade fått ett kuvert, först trodde jag att det var en räkning men sen vissade det sig att det var ett brev från mobilitetcentret. För ni som inte vet vad mobilitetcentret är för något så är det där man testar om man är lämplig för att ta körkort, man får testa sin förmåga i simulatorer och sen får man prova ut vilken anpassning som man skulle eventuellt behöva till sin bil.
Jag har ju varit på mobilitetcentret en gång tidingare men då hade de inte den simulatorn som man kan testa för att se hur man reagerar i höga hastigheter, det var en av anledningarna varför jag inte fick svar på om jag kunde ta körkort eller inte.

ARG

Nu är jag inte glad, kommunen ringde till mig förut och upplysste om att jag hade åkt ut på för ycket läger, ok jag ska ta det från början. Jag brukar åka på läger några gånger per år och dessa läger kräver er tid för assistenterna eftersom man soveröver, och nu säger de att det finns en lag som säger att man får utöka ett vist antal timmar, och nu har jag tydligen börjat närma mig den gränsen,och då sa hon att jag måste tänka igenom de reserna jag hellst ville göra.
Det är det jag går i taket om att man måste välja vad man vill göra, när man inte ens vet vad det är som kommer för övernatningar och att de ska se hur mycket andra i min ålder är ute. men vad jag tycker så är det individuelt hur man är ute och reser. varför ska de alltid sätta käppar i hjulen för en ajg fattar inte att man aldrig få ha lugn och ro och njuta av livet... ÄR SÅ ARG!!!!!

Äntligen!!!!!!!!

Nu har äntligen mina efterlängtade visitkort kommit, jag blev faktist rätt så nöjd för att var första gången, så nu uppmanar jag er att anlita mig så jag får användning för dem:)
Om ni vill ha kontakt med mig maila mig på marika.vaihinger@hotmail.com
Ha de gött så länge så ses vi

Föreläsnings turné

1 september börjar jag min turné i Stenungsund hos kapillären, där ska jag föreläsa lite om mig själv men väldigt mycket om nevrulogisk trötthet och den föreläsningen kommer bli väldigt spännande för det är första gången jag föreläser för dena målgrupp, där ska jag vara mellan 11-14.  den 6 september åker jag och min arbetskamrat Lars-Göran  till uddevalla för att föreläsa för studieförbundet ABF-fyrbodal och då kör vi ett pogram om hur man kan ha ett underbart liv fast man sitter i rullstoll och hur tillgängligheten ser ut i Sverge och detta gör vi mellan 18:00- 20:30 i folkets hus eller på bohusläns museum.
Några månader senare närmare bestämt den 23 oktober åker vi och har två föreläsningar för Borås kommun, de har en utbildning som de kör för sina anställda och denna utbildnig är på 4 gånger så vi kör alltså 1 föreläningen på förmiddagen och en på eftermiddagen
samma program gör vi i Borås fast den 14 november:)
Jag lovar er som kommer att lyssna på att ni kommer få skratta mycket. men också lite tankeställare:)
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

Handikapp toaletter

Jag fattar inte varför det är så populärt att låsa handikapp toaletterna vi som verkligen behöver gå på toa snabbt Ne då måste man hämta nyckeln i receptionen. Det är något jag inte fattar för om de är rädda för knarkare så kan de lika gärna gå på de andras toaletter

Är jävligt irriterad


Kälken

Här kommer något som jag inte har berättat förut jag ska börja kälkishockey till hösten, och en kälke är ju rätt dyr så jag har ansökt pengar till den.... långt bak i huvudent vill jag minas att jag har berättat att jag har ansök om kälken i ett tidigare inlägg men men man kan inte komma ihåg allt så jag berättar det en gång till.
Min plan är ju att jag ska köra kälkhockey till hösten:
så ska min kälke se ut unngefär:)
Mina planer är att jag första tiden ska träna själv med min tränare, Eftersom jag aldrig har kört en kälke på riktigt. Så jag tänkte att jag skulle träna på allmänna tider i ishallarna så får vi se vad som händer sen, men innan jag får reda på om jag får pengar så hinner sesongen börja,
Det var lite vad jag ska göra i höst:)
Om ni undrar något så är det bara att bara komenter

RSS 2.0