Premiär:):)

Det var jätte kul att köra ishockey och det gick bättre än för väntat. jag filmade en hel del men jag kan tyvärr inte lägga ut eftersom det inte finns en sådan funktion på dena bloggen, jag körde 1h 30min och jag vurpa bara 3 ggr vilket jag tyckte var väldigt bra för att vara på riktigt första gången, visst det gick lite knagligt men stund tals fick jag upp farten riktigt bra:) och jag måste berömma min vänsterhand han sköte sig riktigt bra så nu vet jag att det går så nu är det bara att kämpa på och ligga i med träningen så ska det här oxå gå vägen. Jag längtar så tills jag får min egen kälken, då hoppas jag att jag kan sitta bättre i den och få fram den riktiga styrkan som jag har i kroppen:)
 
Ha det gött så länge

Imorgon smäller det:)

Ja som rubriken säger imorgon smäller det, då ska jag prova kälkhockey för första gången och jag är jätte spännd på hur det ska gå. vi ska äka till arena vännersborg och köra lite. nu ibörjan blir det ju mycket stak träning, nån ting inom mig säger att jag kan bli bra på det här. varje gång något är lite svårt så klarar jag det jätte bra medans de läta sakerna jag ska göra klarar jag inte, så håll tummarna för mig det kommer bli så kul :)
 
 
ha det bra så hörs vi

Förlåt

Förlåt till er alla som har kommenterat mina inlägg att jag inte har get svar men det är bar för att jag inte är så van vid att få kommentarer, jag lovar att jag ska skärpa mig. Så fortsätt att kommentera jag blir jätte glad:)

Ha gött


RSS 2.0