TV4 väst

Igår var jag med i ett reportage som TV4 väst sände igår kl 6:33 så jag tycker att ni ska gå in och kolla där om ni inte redan har gjort det:)


DHR föreläsning

Hej
Igår var jag i vbg och föreläste och det var mycket trevlig och väldigt bar publik:)


Unilabs

Idag var jag unilabs och gjorde ultraljud på benet, men tror ni att jag fick det svaret jag ville ha… juste ne det fick jag inte. Det hittade ingenting och jag blev jätte Arg och ledsen för de molar i hela benet och när jag böjer benet och om jag hoppar till så hugger det till i vaden jag vill få ett slut på detta, men på söndag så skiter jag i smärtan och går och gymar.

Ha de bra mina läsare


Legitimeradcp blir intervjuad i P4 väst:)

För en vecka sen blev jag intervjuad av P4 väst och här kommer en länk till resultatet gå gärna in och lyssna 😃

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=5638683

P.s ni får kopiera länken för den blev inte direkt länkad :(


Joystick körning

Ja mobilitetcentret sa ju att permobil hade den joysticken jag ville köra med så jag hörde av mig till dem och hade lite kontakt så där, men så blev det väldigt tyst ett tag så jag hörde av mig igen och då visade det sig han som jag hade kontakt han hade slutat.

På min födelsedag så ringde de det en kille från permobil och sa att han hade fått mitt mail och så frågade han om vi kunde träffas och testa denna styrning så sa ja du kan väl skicka ett mail på några datum så kunde jag se vilket datum som passade mig bäst att han kom till Thn, men jag fick inget mail så då ringde jag honom igen. Och då sa han att han väntade svar från teknikern för han ville att alla inställningarna skulle bli så bra som möjligt, islutet av samtalet kom vi fram till att jag behöver ingen stor bil för att ha den styrningen så nu hoppas jag att jag kan ha en personbil och ingen vän:)


RSS 2.0