Edsborg

Jag åkte till edsorg här i vekan för att det var kval i friidrott och då blev jag dit skickad för att skriva lite till VHIFs tidning. sammitidigt var Team Frösunda där och då passade jag på och ta lite matral och fråga om de ville ha en föreläsning med mig men då sa de att jag skulle höra av mig till chefen ochhan var intresserad av att träffa mig så nu ska jag träffa honom på onsdag och diskutera om han kan hjälpa mig att byta till dem och att jag kan sanske ska på något läger med dem och kanske föreläsa för dem också.

men jag ska även gå på den där informations kvällen på Swania. Så får vi se sen.

Ett kök är välkommet

Förlåt att jag inte har skrivit på länge men nu har jag ialla fall fått klartecken att jag får göra iordning mitt kök och då ska bara sänka ner hela köket sätta el hissar på två av överskåpen , nu edet bara att vänta på att de ska komma olika bygg företag och räkna på hur dyrt det ska bli

Bilder 350 kr

Idag har jag varit på NÄL och röntgat mig det gick rätt snabbt när vi kom in de hade lite problem att få foten rätt eftersom de håller på att sparkas hela tiden men till slut gick det, och när vi var färdiga så ville vi ha bilderna så vi kunde jämnföra de med de gamla bilderna men det visade sig att det skulle kosta 350kr för att få dem eftersom man skulle få dem på en cd och då sa vi det skulle vi absolut inte ha. Så nu är det bara att vänta på att läkaren ska ringa den 29/9.

Tid för jobb

Här i veckan fick jag papper från försäkringskassan att de ville ha ett möte med mig och se vilket tillstånd jag är i om de kan få ut mig i arbete eller praktikplats så vi får väl se vad de har att säga.

Röntgen

igår ringde min läkare för att vi ville säga att jag hade ont i vänstra hälen. och vi trodde att skruvarna är på väg ut där med så vi ville ha en röntgen tid, Mamma passade på att fråga om man kunde ta bort alla skruvar han sa att man kunde det eftersom det var så längesen vi gjorde operationen så det ska vi ta ställning till när vi har gjort röntgen och efter röntgen ska vi ring tillbaka till honom och diskutera.

RSS 2.0