Taekwando

Här ser ni när jag provade taekwado på kom loss mässan i Arena Vänersborg. Det var mycket roligt och lärorikt, jag fick lära mig några grepp som är bra om man blir överfallen, men det roligaste i allt ihop är ju vilken rånare tror att en tjej i rullstol kan lite självförsvar,

Det var bara det jag ville säga hejdå ha de gött till nästa gång


Föreläsning på n3

Hej på er
Jag tänkte bara berätta att jag och Lars-Göran wadén ska gör en föreläsning om tillgänglighet och hur det är att leva med en cp- skada på n3 i Trollhättan den 19/9 kl 18:30-21:00. Eftersom vi har fått ungdomspengen så kommer föreläsning vara fri entré.

Välkomna !

Adress: Nohabgatan 15, 461 84 Trollhättan

Hoppas vi ses


PT

Nu var det längesen jag skrev igen. Men har haft då mycket att göra, fast nu har jag en stund över :) jag vill bara berätta att jag har fått en jätte bra PT på gymet som kan hjälpa mig på vägen mot minna drömmar. Detta är ju tack vare att Arena Älvhögsborg sponsrar mig:) min PT tar mig verkligen på Allvar och tar verkligen tid till mig fast hon kanske inte har det alla gånger och vi kommer på så mycket bra idéer tillsammans. Och inläget ska vi kämpa ihop för att jag ska kunna ta mig upp på från isen när jag har blivit tacklad och med hennes hjälp så tror jag verkligen jag kommer kom att klara av det. Vad innebär det då?? Jo att jag kan komma in i ett lag och köra ishockey på riktigt:)


Tack Matilda för att jag fick chansen att få träffa dig.

Och till er alla som tränar på Älvhögsborg och läser min blogg be Matilda om hjälp om ni behöver hon är jätte bra.

Ha de så bra alla där ute


RSS 2.0