Lugna puckar

Nu e det lungt med foten för det var bara en sårskorpa som ramladde av så nu e nog det här kapitlet avslutat i mitt liv.Vilket jag tycker är skönt för nu e det bara att shopa skor

Sårskorpan

Jag har kollat sårskorpan igen men det var ingen förändring och jag har också pratat med mamma och hon lätt inte specillet förvånad så hon kunde tänka sig att det var en ny tråd som var på väg ut men vi ska ha uppsikt över det så får vi se vad som händer............. Jag hör av mig.

Det är kanske inte över med operationen

jag fråga min assistent om hon kunde kolla på min fot eftersom jag jag har sett att det e något vitt på sårskorpan. När hon kollade på det så sa hon att det kan va en tråd till som kommer ut men det kan också vara en liten bit av sårskorpan så vi håller alla tummarna att det e sårskorpan annars får det gärna vissa sig innnan september för då går mitt frikort ut........

Sumering av fallen 2009

Ja då var fallens över för denna gången och jag tyckte det var lyckat inget krångel med assistenter eller något de lyde mig för en gång skull( hihi) och jag träffade massa människor både såna som man inte kännde och kännde hoppas det blir lika roligt nästa år. Föressten det är inte så falligt/jobbigt att bo i smeten  som alla har förvarnat mig om men det kanske var bara för jag var ute och festade hella natten som alla andra bråkstackar.

Jag tänkte att jag kunde lägga ut en bild på hur jag såg ut:
Första  dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Första Dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beklagar att att bilden e lite dålig


Dags 2 klädsel får ni se senare.

Varning!!!!!! posta aldrig brev på fallens dagar

Jag tänker absolut inte posta något mer brev på fallens dagar, de har ställt upp massa saker så man knappt kommer fram. Jag fick åka över halv stn för att kommaq till en liten brevlåda, som tur var stod en av mina grannar utanför  så hon kunde följa mig och se så jag kom fram på de första gatorna sen sa jag att jag klarade mig men när jag kom fram lite längre ner på gatan så var det totalt omöjligt att komman fram så jag fick åka tillbaka och ta en omväg men jag fick ialla fall postat mitt brev det är huvudsaken
och när jag ändå kom så långt så kikade jag lite på stånden också, de hade faktisk jätte fina silver ringar men jag vet inte om jag ska köpa något  jag har ju trots allt tre dagar att fundera.

Vill att allting ska komma igång igen efter uppehållet

2009-07-15

Jag kan inte sova så jag tänkte att jag kan ju skriva något på bloggen så ni läsare har något läsa.
Jag fattar inte varför allting ska hållas upp över sommaren, jag tycker absolut inte det e bra för man tappar alla konakter med kompisarna och det e mycket tråkigt. men snart drar allting i gång igen och då har så fullt upp så jag knappt hinner med mig själv men det bara skönt att man har något att göra på dagarna istället för att sitta framför dator och dum burken.
Det enda som är roligt med sommaren är fallens dagar och det är nu till hälgen så jag kan ju skriva lite om det efteråt. och kanske ta lite bilder och lägga ut. ne nu för jag väl gå och lägga mig. Tack för att ni läser min blogg och var inte rädda för att skriva komentarer ni som inte känner mig behöver absolut inte vara rädda för att ställa fråger om min skada jag svarar på alla frågor om jag kan förstås annars tar jag reda på dem och skickar svar.

Nu är operationen förhoppningsvis färdig

Nu e hela operationen färdig tror vi för nu e allting läkt förutom att det gör fruktanvärt ont när foten kommer i det läget när man böjer sig framåt och det kommer nog aldrig att försvinna för det känns som de har tagit bort ben eller sener som håller  tillbaka foten .


Ledarträff i falköping

2009-07-05

Ja då har man varit på den förste ledarträffen som är inför svenska ungdomspelen som går av stapeln i GBG.
det var rätt lätt att hitta dit det var typ bara raka spåret, när vi kom dit så sammlades  alla både ladare och deltagare. själv trodde jag att det var bara vi ledare som skulle träffas och lära känna varandra men så var det inte utan det var en träning på de olika grenarena så man kunde se vilken gren som passade best och vi ledare fick " träna" på våra saker som var att ta tid, kratta längdhopps gropen det var faktisgt väldigt roligt att få vara med. nu e det bara att vänta på nästa ledarträff och den ser jag farmimot och självklart ska det bli superkul att åka til gbg sen och göra allt på riktigt. De skulle tydligen ha en riktig invigning som man har på os.

RSS 2.0