Köksbeslutet

Min arbetsterap ut i vbg ringde mig nu i moses och sa att beslutaet om ett nytt kök har inte bevilligats,för att de tyckte inte att jag hade provat några hjälpmedel och det e iförsig sant men det ända hjälpmedlet man kan prova är en arbetstol och det funkar intoe för mig eftersom då skulle jag bli helt låst om man skulle ha en sån stolo som inte gick på el och om jag skulle ha en med el så kan jag inte köra om jag ska hålla i en varm gryta sammtidigt så jag vet inte hur de har tänkt sig  men vi fårse vad som händer.......

Typiskt snickare

Jag strässa imorses för att hinna bli färdig tills min assistent skulle komma för att vi skulle gå och bada trodde vi ialla fall............ men så blev det inte för när vi kom dit så sa de att de öppnar inte badet förrän 3/9 för att pumparna skulle puma ut något i vattnet så det var bara att traska hemmåt igen. jag som hade köpt en ny bikini och allt:(

21- årdagen

Jag vill först och främst tacka alla som har grattat mig genom facebook, telefonen och sms.

det var bland de bästa födelse dagarna jag har haft jag fick allt som jag hade önska mig ett glas bor som jag kan ha i hörnet så jag kan få bort staflit sen en vas som jag ställer på glasbordet och ett riktigt fårskinspläd som jag har på min råtinggungstol och ett par jätte fina örhängen och en orside. Jag blev hel nöja jag ska ta kort och lägga ut så ni får se hur det ser ut hoppas ni kommer tycka om det men jag har dock ingenduk på bordet än men dne kommer den med tids nog.

Spikmatta

Jag  fick prova en spikmatta igår av min assisten och det var alldeles underbart skönt man blev så avslappnad. Men min assistent sa jag får vara med fall du tycker det det gör jätte ont så jag kan ta bort den om du inte skulle klara av det, sen  sa hon du får allt ta av dig munktröjan och t-shirten annars kommer du inte att känna något, å jag som tänkte fuska men icke sa nicke det gick inte så det var bara att ta av sig men som sagt det var inte faligt alls det kändes bara skönt. Efter 10 min sa hon nu får du gå upp för man ska börja försiktigtatt vänja kroppen och kjag som tyckte det var så skönt.Så här ser man ut efteråt!!!!!!!!!!

Ullared

Det blev verkligen en hel dag på ullared åkte 8:00 och kom hem 22.30.

Innan vi åkte ner så möte vi min sysster och hennes familj.  Sen när vi hade mötom hade vi 2h resa framför oss men det gick bra för jag hade mp3n med mig. Men när vi väl var där så var det massa folk så det var lätt att tappa bort varandra, men som ni vet så indras man ju inte att handla en massa  för det jag hittade en massa skit som tröjer husålsatiklarti fat ljus smink radio kruka m.m. När kl blev 18.30 så åkte min syrra hem och då bestämmde våran familj att gå in en gång till vilket man ALDRIG ska göra för vist kom man ut med lite till grejor när vi var färdiga där så var kl 19.30 och då bestämmde vi oss för att åka hem så när vi var hemma var kl 22.30 så det blev en jäkla lång dag

Föreläsning på solgården

Det var riktigt roligt i Mådags att få träffa gamla ansikten när jag skulle föreläsa på solgården, jag var lite nervös innan jag kom dit men det släppte snabbt när de frågade om jag ville vara med på skipbo innan det var dags för mig att prata och det var så roligt för de var väldigt intresserade av det jag hade att  säga och de hade många fråger vilket jag tycker är underbart för då kan man få igång e disskusion och släppa lite på den röda tråden. Hoppas jag får komma någon mer gång till er. Ni var underbara lyssnare

Vad det ska krångla

Jag var hemma hos mamma och pappa igår för att mamma skulle se på min vänsterfot eftersom jag har ont i den och när hon tog av sockan så tyckte hon att den var svullen och hon tittade på röntgenbilderna men kunnde inte se något på dem så hon tyckte att vi skulle ringa min läkare igen så får de ta nya röntgenbilder. Så på måndag ska vi ringa och höra vad de säger.

Nu var det dax igen

Jag trodde ju fötterna var ett avslutat kapitel men ikcke nu har jag fåt ont i vänstra hälen som de har skruvat in skruvarna i så nu tror jag de också försöker ta sig ut så jag ska till mamma imorgon och så får hon se på röntgenbilderna så får vi se sen de t blir väl att man får ringa till läkarn igen och så får de väl röntga och se vad det är.

Vilken underbar dag det var igår

Jga hade avbokat alla "jävla" assistenter och bara tog det lunggt det var så underbart och få gå upp när mna vill och inte behöva passa några tider, så nu passade jag på att ta det lungt och ligga och dra mig isängen länge praktiskt taget hela dagen också läste jag en underbar bra bok Anders Olsson det handlar om honom och hans liv som rullstolsburen och lite innan den tiden. Han är precis som jag vill träna hela tiden fast denna sommarn har det inte varit så med mig eftersom att fötterna har krånglat onödigt mycket tycker jag men nu ska jga komma tillbaka till mitt vanliga jag igen tänkte jag ialla fall om inget mer dycker upp med fötterna.

Men som sagt det var en otroligt bra bok så jag läste 252 sidor på en dag vill säga hella boken och det är inte likt mig eftersom jag läser lite sakta så då brukar jag  tycka att det e jobbit efter ett tag mne jag rekomenerar starkt den boken + att ni får veta lite vvilken person jag e ni som inte känner mig redan naturligt vis stämmer inte allt men det mästa och det var roligt för jag känner några av folken de skriverw om.

Första riktiga ungdomsmöte i utskotte med VHIF

Det var otroligt kul vi diskuterade och kom på knäppa idér som vi skulle vilja hitta på med ungdomar sen ska jag och en till på någon träff som vi inte riktigt vet vad det e men de är ialla fall övernatning och så så det blir nog roligt och vi får hoppas att det ger något annars får man se det som en rolig utflykt och träffa nya människor och det skulle äga rum 11-12 september i vara hoppas vi får mer info.

RSS 2.0