Påminnelse

Hej alla mina läsare jag vill bara påminna er om att jag skriver fortfarande på den efterlänktade oprationen och flytta hemmifrån så gå in där och läs.

Ha det göttt å tack till all a som läser min blogg.

Föreläsning i Vänersborg

2009-06-16

Jag fick ett samtal nu på kvällen som var från vänersborg och när jag svarade så kännde jag inte igen rösten direkt men ganska snart så kopplade jag att det var en person från brunbo som jag har varit på när jag var liten. Men nu ska jag ialla fall komma till saken och den var att hon vill att jag skulle komma och föreläsa för dem på solgården som de hade hyrt i 3 dagar tror jag och det var vecka 33 så de skull höra av sig när det närmade sig, så jag hoppas verkligen att det blir något och det tror jag.

2009-06-27

Nu har de maijlat mig och de godkännde mitt arvode och de ville att jag skulle komma den 10 augusti så nu ejag mycket glad.

VHIF möte i Skövde

2009-06-01

NU har jag varit på mitt första möte i  ungdomsutskottet och det var skit kul , för vi blev ett jätte bra gäng och jag tror vi kommer att ha mycket roligt ihop . jag fick huvudansvaret för mullsjö lägret vilket jag blev väldigt nöjd med och nu får jag inte glöma att ta kontakt med dem i Auguusti sen har jag fått uppdraget att skriva mer för tidningen och åka ut på olika arraschemang
Så jag vill bara tack den personen som har hjälpt mig in i det här.

RSS 2.0