Sponsring DHR Vänersborg

Idag har jag tagit ut mina pofilkläder från DHR och jag fick välja kläder från stadium så jag hittade en vinterjacka  och en funtionströja som var långärmad och en lite tjockare tröja, och allt detta får jag från DHR och sen ska jag åka till Norge och prova ut en kälke som jag också får sponsring av DHR Vänersborg:)
 
puss på er

Föreläsning i Borås

Igår var jag och min arbetskamrat och föreläste för olika chefer i Borås kommun:) det gick riktigt bra fast jag var så nervös och ja g visste inte riktigt vad jag skulle säga men när man står där på scenen och fått på sig myggan är som att hela föreläsning läger sig på plats i huvudet. Men jag hade också en fantastisk publik som skrattade mycket och det är ett gott täcken:)

Tack Borås vi ses den 14 november igen


Oct. 12, 2012

Nu har jag fått mina fothylser med döskallar och de blev helt ok och dessa ska jag använda på gymmet så jag kan köra hårdare:)


Hjälm

Idag har jag tränat både stakning på is och på gymmet riktigt skönt faktiskt och efter det så åkte jag till stadium och provade ut en ny fin Bauer hjälm den satt riktigt bra:) nu börjar det kännas att det är på riktigt. Nu är det bara en riktig kälke som fattas men den kommer också så småningom, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge:)

<3


Malmö talngjakten

I tisdags så åkte jag till Malmö för att va med på den sista staden som gjorde talangjakten det var mycket kul eftersom lördagen innan hade vi talangjakten i Skövde, då stod jag på andra sidan och med det menar jag att då var jag med och hjälpte till som arrangör. Men nu åkte jag ner för att testa på lite andra kälkar i ishockeyn, när jag provade ishockeyn så kom sydnytt och ville intervjua mig och filma mig när jag åkte, det kunde de väl få det är ju bara kul. men sen frågade de mig om jag ville hjälpa till i registreringen och jag sa ja det kan jag väl, men när jag kom dit var det så mycket folk så jag kom inte fram men jag fick även förfrågan från team Frösunda om jag vill hjälpa till och dela ut tygkassar med information så det gjorde jag istället. Sen gled jag bara runt och hade kul:).

Men det är så roligt med mig för jag kan inte låta bli att hjälpa till:)

Ha de gott så hörs vi


RSS 2.0