Förlåt alla mina läsare

Förlåt alla mina läsare för att jag inte har skrivit på länge, men jag har inte så mycket att skriva om mitt liv längre det händer liksom nadda här. så kan ni inte hjälpa mig på traven genom att berätta om vad ni vill veta om mig. Föressten
jag vet en sak jag kan berätta lite om. Och de e att jag kommer börja att gyma på måndag och sen försöka komma ut på en föreläsningstune som slutligen sen kan leda till att jag kan starta eget föetag, hoppas bara min kopis kan hjälpa mig efter alla julhelger också får jag väl gå en starta eget kurs. Något borde jag göra med mitt liv. Så jag kan börja skriva på bloggen igen.


GOTT NYTT ÅR på alla mina underbara läsare

Informatörsdag 2


Vi började med fika i matsalen på Varas folkhögskola som bestod av kaffe och smörgås. När alla hade fikat färdigt fick vi höra att skolan hade loppis i gymnastiksalen så vi gick en liten sväng där inne.

Efter loppis rundan började vi att redovisa våran hemläxa, som var att värva mer läsare till Västgöten. Sen kom en diskussion upp om att vi bara pratar om att rekrytera barn och ungdomar men vi glömmer ofta bort en kategori och de e dem vuxna. Detta  skulle tas upp på VHIF:s styrelsemöte hur man kan gå vidare med denna fråga.

Peter Ojala berättade lite om vad man skulle tänka på när man har en föreläsning. Det viktigaste sakerna  var att man inte skulle knäppa med pennan, prata långsamt, inte ha händerna i fickorna och ha munnen fri alltså inte hålla händerna för munnen.

När vi hade lyssnat på honom ett tag fick vi uppgiften att hålla en föreläsning om våran egen idrott.

 

Vi fick sätta oss i grupper för att hjälpa varandra med föreläsningen som var och en skulle hålla. Alla blev nervösa och ingen ville börja förutom jag tycker det inte så faligt längre ,men det skulle inte jag få göra för att de som inte vill skulle börja sa peter men islut ändan sa han ja marika du får börja.

Efter att man hade haft sin föreläsning fick man kritik och applåder. Tiden gick så fort att vi inte hann med alla så det var en del som fick sitta och vara nervösa under lunchen.

Luchen led mot sitt slut och det var bara att åter gå till de sista föreläsningarna som var kvar innan dagen var slut.

När alla hade gjort färdigt var det bara en viktig sak kvar innan vi åkte hem och det var att fika.

 

 


Mässan i Vänerborg


Jag och Peter anlände till mässan en timme tidigare för att fixa allt som behövdes innan invigningen.

Vi satt upp VHIF:s flagga och rollups,och de där flaggan och rollupsen skulle natuligt viss jag sätta upp och jag hade aldrig gjort det förut och peter sa när jag kommer tillbaka om 20 min ska det vara upp satt och klart ok sa jag , så när jag kännde på rollupsen hur tung den var så tänkte jag den får han ta. så jag gick över till flaggan och den fixade jag nästan fast jag gjorde i lite fel ordning så peter fick ta den med. Det roligast var att det fanns en beskrivning till flaggan och det var inte i text utan i bilder hur man skulle sätta ihop den, men så klantig som jag e så såg jag ju inte den.

sen gjorde vi en hinderbanna som var att man skulle köra slalom och sen ut i korridoren över några trösklar och över trösklarna skulle man ha med sig en mugg med vatten, jag skulle tästa detta om det funkade men åter igen så komm kltigheten in för jag satte muggen imällan bena och som jag vet med mig så spänner jag mina ben väldigt mycket när jag ska över en kant, det hade naturligtvis inte försvunnit så jag krossade muggen och det blev väldigt blött på golvet. så vi nöjde oss med att man bara skulle vända i koridoren  och sen tillbaka.

När det var färdigt var det dags att dra sig till scenen där själva invigningen skulle äga rum.

När invigningen var klar så fortsatte uppträdanden samtidigt som det var full rulle en våning ner där bl.a. vi fans.

Vad jag tyckte var väldigt bra var att politikerna kom och kollade. När de gick där inne tyckte de att det var rumligt och luftigt men efter en stund kom de ner till oss, då fick de sätta sig i en rullstol och köra runt lite i huset och då upptäckte de att det var väldigt svårt att komma fram ibland allt folk som inte flyttade på sig.

så därför har de bestämt redan nu att nästa mässa ska vara i den nya arenan i Vänerborg.  Men ibland alla politiker kom det många funktionshindrade med sina assistenter och de ville också prova på vår hinderbana, reaktionerna blev väldigt olika en del tyckte det var väldigt svårt och andra lätt. Det kom en jämn ström hela dagen vi var där. Tillslut blev det så varmt så vi var tvungna att öppna fönstren. Klockan närmade sig 17:00 och alla salar tömdes för alla skulle ladda upp inför discot som var en timme senare och då var det även dags för oss att plocka ihop och åka hem.

 

 


 

 

 


RSS 2.0