24-timmars 2008

Nu har det varit ännu ett 24-timmars, men detta året skildes från de andra åren för mig.

Jag var inte med så mycket jag körde permobilen istället för den manuella på fredagen mellan 20:30-12:00 eftersom att jag spänner hela min kropp när jag ska köra fort och då är det bättre att ta den än och inte deltaga alls. Men det kändes som att jag fuskade när det var en motor som körde mig runt.

När jag kom i mål så att nästa kunde köra sa jag OJ vad jobbigt det var jag är alldeles slut. För de hade nämligen renoverat hallen och bytt ut parkettgolvet mot gummimatta så det blev trögare att köra men det kände inte jag av. En till sak som var annorlunda var att jag hade en assistent med mig eftersom jag inte fick stödja på fötterna och därför var jag tvungen att åka hem på natten kl 01:00

och komma tillbaka 15:15 nästa dag.

På lördagen hade jag den manuella rullstolen och då innebar det att jag inte kunde köra vilket var hemskt tråkig och frustrerande, orsaken till att jag hade den var att mina föreldrar skulle komma och hämta mig och anledningen till det var att jag hade försökt att få en taxi i en vecka i förväg men då fick jag alla resor utom hemresan på lördag de hade och välja mellan 19:45eller 21:05 om jag hade tagit19:45 så hade jag missat avslutningen och det tycker jag är roligt att vara med på och om jag hade tagit 21:05 så hade vi fått stå ute och vänta. Det roligast var att vi visste inte om vi fick in mig i bilen eller inte men det gick hur bra som helst så nu kan vi åka till min lägenhet och dessutom åka till IKEA och köpa stolarna vilken befrielse. Åter till 24-timmars de brukar ha ett typ lotteri man får en lott så står det ett nr också får man gå fram och hämta den grejen som har samma nr, man brukar alltid få sånt man inte vill jag satt och hoppades på att jag skulle få en dörr matta för jag såg en sådan som jag har kollat på länge men inte köpt när de bärde in priserna borden. Men varför skulle man få det man villa, nej det är farligt. Jag fick en ryggsäck som jag absolut inte ville ha. Jag satt och kollade om det var någon annan i laget som hade fått en men icke. Då gick min assistent fram och frågade om jag fick byta och det gick bra så nu har jag fått min efterlängtade dörr matta. Sen var det typ slut.Vill ni veta vilket lag som vann jo.................... det var vi som vanligt men jag kommer inte ihåg resultatet men jag åter kommer med det.

 

 

Det här var på fredagen.

 

 

 

  Och det är var på lördagen ovanligt pigg.

 

 

 

Här är den efterlänktade dörr mattan.

 

Nu har jag resulteaten som jag lovade att tala om när jag fick tag på dem

Vi hade 2965 varv 2:an hade 2910 varv 3:an 2070 varv 4:an 1999 varv


OBS!

Jag vill upplyssa er om att jag inte kommer att skriva något nytt inlägg på ett tag utan jag kommer bara att skriva på flytta hemifrån och den efterlänktde operationn så det är där ni kan följa mitt liv de nämsta veckorna.

RSS 2.0