Föreläsning 22/2

I tisdag så var jag och föreläste på Varafolkhögskola och de gick superbra. Det var en helt underbar klass så jag hade inte behövt vara så närvös som jag var men det hör väl till. jag fick igång jätte bra diskutioner och det var så skönt för då flyter allting på så då behöver jag inte tänka på den röda tråden så mycket.

Tack så mycket klassen <3

P.s hör av er om ni undrar något:)

Har gjort ett dyk i plurret idag

Idag har jag tränat i badet och det var såååååå skönt, just nu håller jag på med att lära mig att slappna av för när jag ska simma på magen så spänner jag mig för jag tycker det är obehaglit att ligga på magen i vattnet eftersom jag inte har någon kontoll i det lägget, så till stöd har jag mina armpuffar. men när det gäler ryggsimm så har jag taggit bort puffarna för där har jag lite mer kontroll men visst får jag mina spänningsanfall men det är bara för jag glömmer att andas hihihi så min assistenters favorit ord är andas :) men det går bättre och bättre med både aningen och simmningen.

Ha det gött min läsare <3

Jobb och varit hos läkaren

Idag har jag varit på jobbet, och de jag sysslade med idag var att kolla över så att beloppena som stod på daton stämde med de som stod på pappret.

efter jag hade slutad åkte jag till läkaren och fick ett nytt läkarintyg till aktivitetersättning och bostadstillägg. det gick väldigt smärtfritt, så nu är det bara att fylla i alla komplicerade frågor och skicka in det och vänta på svar.

Sen har jag bestämt mig för att höra av mig till min läkare som opererade mina fötter, för nu orkar jag inte ha ont längre när någon ska ta på mig mina skor eller hjälpa mig att förlytta mig och även när jag ska göra något själv. Men jag är lite skraj över att det ska bli en till opration till vilket jag inte vill. Nu ska jag leta upp numret och se vad han säger.

Ni får ha en fortsatt mysig alla hjärtans dag <3


kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Nu är jag tillbaka igen<3

Hej nu tar jag upp min blogg igen och jag ska försöka uppdatera så gott jag kan som ni säker inte vet så har jag fått praktik i VBG. Och så har jag gått från kommunens asistans till Team Frösunda och jag är riktigt nöjd, de hjälper mig inte med bara assistenter utan också att jag ska kunna få träna mer och få ett aktivare liv.

Ni får gärna skriva kommentarer på mina inlägg.

God natt och sov gott

RSS 2.0