Innebandy ( I love in it)

2008-12-19


Yes yes yes säger jag bara äntligen åkte jag till innebandyn igår och var med. Jag skulle egenterligen inte börja än men det var så här att jag åkte dit i tisdags bara för att kolla på och umgås lite, men när jag kom dit var det ungdomar med förståndhandikapp som hade hallen innan oss och då fick jag höra att dom och vi skulle köra match den 30/12 och då behöver ju vårat lag en målvakt. våran tränare frågade mig om jag var i form tills dess, jag sa det är jag nog inte men jag antar att ni behöver en goalkeeper , mmmm sa han. Efter träningen var slut frågade han om jag kom på torsdagen, jag sa nje jag vet inte. men så kom jag hem och funderade på om jag ska vara med och spela den 30/12 måste jag ju känna på ur det är, det är ju trotts ett halv årsen jag var med. Och vad kan hända med fötterna de är ju ipakiterade i gips så det kunde ju inte bli några felställningar.

Jag bestämmde mig för att åka dit och spela och se om bollkännslan satt kvar och det gjorde den kan jag säga jag gjorde riktigt många snygga räddningar. men jag måste få berätta en sak när jag skulle beställa taxi till träningen sa de att de hade en bil kl 17:00 när jag sa att jag ville vara där till18:45 det e så jävla sjukt att behöva sitta där på granngården av alla ställen i 2 timmar, som ni säkert förstår så tog jag inte den taxin utan mamma och pappa fick köra mig.Goalkeeper number one


2008-12-29


idag har jag köpt mig en Zone innebandy klubba vad som är så speciellt med den är att den har hål i skaftet och att den är lättare än andra klubbor.


Här är den nya klubban.


2008-12-31


Jag åkte till innebandyn 1h tidigare igår för att vara med på de utvecklingstördas träning för att vi skull hjälpa till så att de kunde få testa på innebandy och de var riktigt duktiga. Det var en där som försökte göra mål på mig men det gick inte, han försökte säkert i 10min och han sa ta bort henne och assitenterna ropade till honom att de var byte men han gav sig inte han skulle ha mål på mig och tillslut så fick han ett.
efter att vi hade tränat färdigt med dom så började våran träning så då körde vi i två timmar till. så det var riktigt roligt och den nya klubban skötte sig utmärkt.

Föreläningar i Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, skövde, mellerud, vara och Göteborg

2008-12-08

Igår tänkte jag att jag skulle marknadsföra mig lite så jag gick in på Trollhättanstad men jag hittade inga adresser som passade mig och min föreläsning sen gickjag till Fridaskolan och där hittade jag adresser både till Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla så då skickade jag ett mail till alla 3 kommunerna och fick svar från Vänersborg några timmar senare. och devar intresserade att diskutera lite vidare. Så jag hörde av mig idag till dem och de var mycket trevliga. de frågade mig lite saker så skulle de diskutera och höra av sig igen. Hoppas det blir något där,de verkade ha det så trevligt där. Jag skriver om de andra hör av sig och hur det blir med Fridaskolan i Vänersborg.


nu har jag fått svar ifrån några men långt ifrån alla, jag har tagit alla trollhättans skolor och någon fritidsgård så nu e det bara vänta och se senare i veckan ska jag ta Vänersborg, Uddevalla och Lilla Edet. det känns som att jag e på gång nu hoppas jag får lite mer possetiva svar.
Vänersborgarna är de posetvaste kommunerna hitills hoppas, nu har det kommit ett mail till som är lite mer än ett bekräftelse.

2008-12-09

Det ser posetivt ut jag får ganska många vidare förfrågningar om min föreläsning så det betyder väl att de inte bara läser det och slänger det i papperskorgen utan de blir nyfikna, jag trodde inte att det skulle va så. Jag har även skickat ett mail till brunbo, habliteringen mariedal i Vänersborg och iGötebor och sen till Lilla Edets kommun.

Nu har jag fått ett svar från Vänersborg och de vill att jag ska komma dit till hösten, a det eväl inte riktigt klart än men de frågade om jag kunde ta årskurs 1-6 men saken är att de visste inte att jag tog arvode så vi får la se om de drar sig tillbaka. Hoppas inte det.

2008-12-10

Jag har skickat ut tlll politiker och assistent företag i dag också, tyvärr så tackade ett assistentföretag nej men bad mig återkomma om några år eftersom de hade förelasare redan som satt i liknande situvation som jag. och sen så tackade en skola nej för att de fick reda på att jag tog betalt, men då svarade jag att jag hade varit ikontakt med ett studieförbund som kanske kunde hjälpa mig med pengar i sådana här situvationer men dock inte fått prata med rätt person ochatt de skulle höra av sig efter årskiftet och då kunde jag i sin tur höra av mig till dem.

2008-12-12

Igår fick jag ett mail ifrån ett habliterings ställe och de ville gärna att jag skulle komma så de skulle ha mig i åtanken närde planerar sina tema dagar och idag fick jag ett mail från en gammal sjukgymnast som jag hade när jag var mycket liten, och de var också mycket intrisserade så de skulle återkomma till våren, nu hoppas vi på att inte de backar ur.


2008-12-13

Nu får jag även skriva in Skövde i min överskrift för nu har jag skickat  till skolor i Sövde också både grundskolor, gymnaseskolor och särskolor, så nu får vi se ifall de svarar nästa vecka.. spännande.

2008-12-20

Jag tror det var förra helgen jag skickade ut mitt mail till melleruds kommun oxå och där har jag fått ett posetivt så vi får se hur det ser ut efter nyår. hoppas jag får massa föreläsningar.

2008-12-22

Jag får tillbaka en massa mail en del vill ha mig och andra inte men de som vill ha mig ska höra av sig till mig i vår så det kan bli en liten inkomst förhoppningsvis. Jag har även skickat ut till Vara.2009-02-23

Jag hade en ny assitent här i lördags och jag berättade för henne om min blogg och att jag föreläste och då tyckte hon att jag skulle komma och föreläsa på Vårviksfår där hon praktiserade och jag nappde deräkt pengar tackar man inte nej till iförsta taget. så nu fick jag ett samtal ifrån henne och de lät intresserade men hon hade inte fått något svar än. De skulle ha möte på fre.


2009-05-07

Nu äntligen har jag fått en föreläsning i Göteborg på habliteringen, hon ska ringa mig i kväll så vi får se vad hon säger än så länge verkar det posetivt.

RSS 2.0