badning efter den 16/3

Jag har bestämmt mig för bad efter den 16 mars. jag var inne på älvhögsborgs hemsida och kollade vilka tider privat personer fick bad i rehabbasängen och jag hade sån tur att den var öppen när jag hade assistenter också var det inte faligt dyrt heller det kostade 47kr per gång. Jag gör så för att jag inte vill köpa något månadskort än eftersom jag inte vet om det kommer att funka.

2009-03-11

Det har blivit ändrade planer jag tänker börja bada på fredag istället jag kan inte hålla mig tills nästa fredag så det får bära eller brista.

2009-03-14

Jag var ju och badade i går och naturligt vis så ska det krångla, de visste inte om badstolarna funkade till hissen,men det vissade sig att det gjorde dem så det var bara att hoppa i pluret och börja sparka med bena och fötterna älskade det så nu ska jag försöka gå och bada onsdag, fredag, lördag och söndag så jag kommer få finna ben sen och mage.idag var det stängt så jag fick gå ut och köra i backar istället.

2009-03-22

Idag har jag köpt ett årskkort på badet. Då passade jag på att fråga om de kunde göra något på priset eftersom jjag inte kunde använda utomhusbadet och då sa hon att jag kunde frysa mitt kort hela utomhussesongen och det tyckte jag var bra men så kommer vi till att hon skulle ha mitt legitimation och det hade jag natuligtvis inte med mig så jag får ta det nästa gång jag badar och det blir på onsdag. när vi var klara där och skullle upp till badet vissade det sig att hissen var sönder så en kille fick komma och låsa upp det med en skruvmejsel för det var bara låset som var sönder.


2009-03-25

Jag var och badade somvanligt och nu var det hissen i badet som inte ville sänka sig ner i vattnet så det slutade med att den söte badvakten fick lyffta ner mig i vattnet. undertiden jag badade fixade dem hissen, vad jag tänkte då var fan också jag som ville att han skulle hjälpa mig upp.

Torp

2009-02-06

Idag har jag varit på Torp och fixat mig en ny cykeldator eftersom min andra var sönder och det gick bra, men sen gick vi bara och kikade lite men jag hittade ingenting specielt förutom lite mat som var billigare där än hemma.

RSS 2.0