Flytten till Frösunda

Jag fick precis ett samtal från kommunen om flytten till Frösunda, jag trodde första att hon skulle fråga ut mig varför jag ville byta så jag började att bli smått närvös över vad jag skulle säga men det var bara att hon vill säga att Frösunda hade varit i kontakt med henne och hon skulle höra med sin chef hur det skulle gå att lösa. För som vanlig så handlar allt om pengar, men hon lätt riktigt possetiv till det hela. Hon skulle försöka få tag i chefen idag och ringa till mig imorgon eller på fredag och sen skulle hon höra av sig till Frösunda senast fredag.

sen ringde Frösunda och skulle förbereda mig på att kommunen skulle ringa.

Så jag ser ljust på livet nu...........

Sprutan

I tisdag så tog jag svininfluensa sprutan och den gjorde inte alls ont som jag trodde att den skulle göra,


Det var ingen som trodde att jag skulle ta den inte änns jag själv,

för i måndags var mamma och pappa hos mig och lagade min broms som hade pajat under helgen. Då frågade mamma mig om jag hade tagit sprutan och jag sa att jag inte tänkte ta den men på något sätt så övertalade mamma mig så jag gick till vådcentalen på tisdagen också stod det pilar var man skulle gå och när vi kom fram till ingången så var det trappor så jag tänkte yeas jag slipper ta den men då vissade det sig att man kunde gå in den vanliga ingången.

och när vi kom dit så var det bara att gå rakt in  och det gick på 2 sek det känndes inget så ta den.................. viserligen är det lite försent för min risk grupp men alla ni andra kan lyssna på mina ord.

24-timmars 09

jippi i år kude jag vara med på 24- timmars som var förra helgen visserligen kom jag lite sen men det gjorde inget jag fick ändå köra så det räckte till.  det var ett otroligt trökt golv som jag aldrig hade testat förut jag tyckte det var bättre med parket.vårat lag var otroligt bra iår vi tog ikapp alla varv väldigt tidigt eftersom vi har så många duktiga ungdomar iår som körde jätte snabbt, men nästa år lutar det åt att vi ska va i den nya arenan i vännersborg och det ska bli kul för då är det parket och då går det fort..........
..

20 eller 27 Januari

20 eller den 27 januari ska jag föreläsa fär assistenter på mullsjö folkhögskola då ska jag även berätta lite om lägret som kommer senare. Det kommer bli skitkul.

ny operation 13:15 igår

Då var det dags för yterligare en operation.

Vi åkte till sjukhuset så vi skulle vara där till 13:15.

När vi kom dit så anmälde vi oss att vi hade kommit.så fick vi sitta ner och vänta och efter en stund kom de ut och sa att de var 1-2 timmar försenade. men efter 1 timmas väntan ropade de upp oss och jag fick byta om till operations kläder och lägga mig på en säng och sen fick jag på mig ett täcke och en strumpa på den foten jag inte skulle operaera och så bar det av till ett rum bredvid operationssalen där de satte in en kanyl där sömnmedlet skulle sprutas in och som vanligt så var jag giv milld så det sprutade blod över allt på golvet och sängen så mamma fick torka över allt  sen fick vi vänta en stund till, tills en annan sköterska kom in och tvättade av foten noga och till sist kom läkaren och ritade en pil där han skulle gå in, men det var bara det att dörrarna till salen ville inte öppna sig för honom men efeter en stunds tryckade kom han in.

Efter det så fick vi vänta en stund till, under den tiden fick vi höra någon som ropade kan du öppna munen flera gånger och så tappade de en mitall skål i golvet, då brast jag och mamma ut i gap skratt sen slutligen rullade de in mig i operations salen och flyttade över mig till operationsbordet.
När jag låg där på  satte de på mig en blodtrycksmachet och en syresättningsak på fingret och sen skulle de sätta på mig en rem för bena men då sa jag kan ni inte sätta på den när jag somnar för annars spänner jag mig så och de kunde de. Till sist fick jag syn på narkossprutan och då var de kör då kom paniken och ångesten och jag började gråta. men jag somnade och mamma fick gå ut och vänta.


Efter en timme kom min läkare ut alldeles svettig han var blöt på kläderna och i pannan och pratade med mamma och sa attt det var jobbigare änn vad han trodde att det skulle vara och att det tog längre tid.

efter det sa de att hon kunde gå in till upp vacket där jag låg och började vackna, jag ville gärna ta bort masken från munen när jag vaknade men de ville att jag skulle ha på mig denett tag för att motverka illamådet men de gick med på att sänka på syret som kom ut.

Jag fick ligga kvar så länge att de fick flytta mig till ett annat uppvak som hade öppet hella natten där fick jag yterligare tableter och sen fick jag piggna till lite till innan jag skulle gå på toa.

läkaren sa att jag inte fick gå hem före 20:00 så det var bara att vänta, jag sa till dem att jag var kissenödig och det var natuligtvis bra men när jag äntligen kom på platts på toa så kom det ingenting, men jag satt där en stund och då kännde jag hur jag blev mer och mer illamåde och kalsvettig och likblek i ansiktet då ville sjuksköterskan att jag skulle gå och lägga mig igen och villa så det blev ytterligare en stund till jag fick stana kvar. Men 20:40 fick jag åka hem och de följde med oss ner till bilen ifall vi inte klarade oss men det gick bra.

vi komtill sabb anna och sen var det kör då spydde jag men som tur var så skickade de med oss spypåsar, fast det var inte så faligt eftersom jag inte hade ätit något sen 21:30 dagen innan.


Jag lovar också att jag ska ta kort på dem när jag kommer hem.

Ytterligare ett möte med frösunda

På förmiddagen i Tisdags så kom en kille från frösunda och hämntade lite papper han var tvungen att ha innan han skulle prata med kommunen för att få över mig till dem och han hämntade även tanke kartan över hur jag skulle villja ha mitt liv i framtiden och dagen efter ringde han och sa att han hade pratat med en av mina handlegare. Fast hon kunde inte säga något så han skulle rina tille n annan som var mer insatt i det här och när han väl fick tag på hennne så sa hon att det lätt jätte bra men att hon i sin tur måste prata med hennes chef men jag håller alla tummar för att de ska släppa mig till dem. Nästa steg blir ett möte om det blir något.
Mötet med det nya livet

Jag var på möte igår med Frösunda och det var helt otroligt bra, fråset att vi hade lite prblem och öppna dörren vi var lite tröga men när vi väl kom in så satte vi oss på ett kontor med min blivade agent. Vi gick igenom mina önskemål och vad jag har för intressenså sa han att vi kunde flytta med mina assistenter som jag vill ha med också kan de bli mina perssonliga trännare i de idrotter som jag är aktiv i och sen kunde han hjälpa mig att få ut mig på föreläsningar och hjälpa mig att start företag, och slutligen utvecklas i min sport........

datum har bestämmts men inte tid

Den 22 oktober ska jag in på operation igen så tråkigt men förhoppningsvis den sista sen får de ALDRIG skära i mig igen.

Nu ska bara oferterna int till kommunen

NU har alla snickar bolag varit här och kollat och mätt i mitt kök så nu äe det bara att vänta på vilka det blir som får göra om mitt kök

SPÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNADE!!!!!!!!!!!!!

Ny operation på väg

Min läkare ringde aldrig den utsatta tiden men han ringde dan efter till mig fast han skulle ringa hem till mamma men ialla fall så besluta vi att jag ska ta bort ytterligare skruvar men vi vet dock inte när...

RSS 2.0