Lite allt möjligt

Ja vad har hänt sen sista jag har varit lite dålig på att skriva inlägg.
Jga har tänkt att åka till moblitetcentret och kolla upp ännu en gång om jag kan ta körkort, men först måste jag vänta på en reniss från habiliterningen till mobilitetcentret inann jag gör något mer, sen har jag fått för mig att jag ska lira kälkhckey och då måste jag annsöka om pengar till en kälke, eftersom jag behöver en som är anpassad till mig och dessutom måste jag träna jätte mkt om jag ska kunna köra framåt med den. man behöver jätte mycket armstyrka och allra hälst ska jag ju va lika stark i bägge armerna och det är jag ju inte. Men nu är det ju så här att jag vill detta så mycket att jag kommer att klara av det för när jag värkligen vill så kan jag:-) jag vill deta jätte mycket så håll tummarna för mig att jag får pengar till kälken.
Ha det så bra så länge alla mina läsare och ni vet ju att det är bara att höra av sig om ni vill ha en föreläsning marika.vaihinger@hotmail.com är min mailadress. jag är billig  i arvode:-)

G80

Jag tänkte jag skulle förklara hur jag kom på att tatuera in G80 på mitt skulderblad.
Det var så här att jag såg det på mitt läkarintyg och då blev jag nyfiken på vad det betyde, så jag Googlade det då visade det sig att det betyde. Cp-skada och sen såg jag att det fanns olika siffror berodde på vad man hade för grad av cp- skada och på det sidan jag var inne på så stod det G80.01 men jag tänkte inte mer på det, men efter ett tag så började jag tänka på det här med G80 och att det skulle va coolt och ah det som en tatueringen. Så jag började googla på det igen men då hittade jag inte den sidan jag hade varit inne på men jag hittade en beteckning på wikipedia , men som alla vet så är ju inte Wikipedia något man kan lita  så jag gick till biblioteket men de hittade ingenting heller.
Men så pratade jag med min tatuerare och då kom vi fram till att han kunde tatuera in G80 så länge tills jag har tagit reda på det sita.
Så på dagen efter den 23/8 så tatuerade jag in det å ni kan tro vad nervös jag var men det var ju bara en skön känsla så jag bara njöt av det. Ett halvår senare så fick jag fram de sista på min skada och det var 1B så det ska jag tatuera in på fredag om en vecka:-D länktar.
Eftersom jag tyckte det var en skön känsla så planerade jag snabbt min andra tatuering och det blev en stempel på insidan av min vänstra arm och så ville jag ha legitimeradcp i samma typsnitt som jag har på min blogg. Jag tyckte den blev så bara att jag tänker ha det som min logotyp på mitt visitkort som jag ska ha när jag träffar folk så kg kan gör reklam för mina föreläsningar.
Det var lite om min bakgrund till minna tatueringar

Min nya cykel

Här kommer en bild på min nya ögonsten:)


Ett cykel pass på gymet

Idag cyklade jag på gymet istället för rodden, . Jag hade ju hoppats på att jag skulle få cykla utomhus med min relativt nya cykel men det var skit väder så det blev en cykel tur på gymet istället . Nu väntar en dusch och sen innebandy :-D Nivåer ha det så bra så hörs vi i kväll:)

Min andra tatuering:)

Här är min andra tatuering och det är min logga för min föreläsning, så småting om ska den va på mina visitkort :)

 


Tatueringar

Hej här kommer mina tatueringar. Den här betyder cp-skada på läskar språk:)

 


Ett nytt försök att ta upp bloggen:)

Hej på er alla
Nu tänkte jag ta upp min blogg igen! Idag ska jag till hmc och fixa rullstolarna igen och sen ska jag till Skövde på ungdomsutskottsmöte med VHIF. Nu måste jag tyvärr sluta men jag kommer att försöka och skriva reg

RSS 2.0