Informatörsdag 2


Vi började med fika i matsalen på Varas folkhögskola som bestod av kaffe och smörgås. När alla hade fikat färdigt fick vi höra att skolan hade loppis i gymnastiksalen så vi gick en liten sväng där inne.

Efter loppis rundan började vi att redovisa våran hemläxa, som var att värva mer läsare till Västgöten. Sen kom en diskussion upp om att vi bara pratar om att rekrytera barn och ungdomar men vi glömmer ofta bort en kategori och de e dem vuxna. Detta  skulle tas upp på VHIF:s styrelsemöte hur man kan gå vidare med denna fråga.

Peter Ojala berättade lite om vad man skulle tänka på när man har en föreläsning. Det viktigaste sakerna  var att man inte skulle knäppa med pennan, prata långsamt, inte ha händerna i fickorna och ha munnen fri alltså inte hålla händerna för munnen.

När vi hade lyssnat på honom ett tag fick vi uppgiften att hålla en föreläsning om våran egen idrott.

 

Vi fick sätta oss i grupper för att hjälpa varandra med föreläsningen som var och en skulle hålla. Alla blev nervösa och ingen ville börja förutom jag tycker det inte så faligt längre ,men det skulle inte jag få göra för att de som inte vill skulle börja sa peter men islut ändan sa han ja marika du får börja.

Efter att man hade haft sin föreläsning fick man kritik och applåder. Tiden gick så fort att vi inte hann med alla så det var en del som fick sitta och vara nervösa under lunchen.

Luchen led mot sitt slut och det var bara att åter gå till de sista föreläsningarna som var kvar innan dagen var slut.

När alla hade gjort färdigt var det bara en viktig sak kvar innan vi åkte hem och det var att fika.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0