Innebandy ( I love in it)

2008-12-19


Yes yes yes säger jag bara äntligen åkte jag till innebandyn igår och var med. Jag skulle egenterligen inte börja än men det var så här att jag åkte dit i tisdags bara för att kolla på och umgås lite, men när jag kom dit var det ungdomar med förståndhandikapp som hade hallen innan oss och då fick jag höra att dom och vi skulle köra match den 30/12 och då behöver ju vårat lag en målvakt. våran tränare frågade mig om jag var i form tills dess, jag sa det är jag nog inte men jag antar att ni behöver en goalkeeper , mmmm sa han. Efter träningen var slut frågade han om jag kom på torsdagen, jag sa nje jag vet inte. men så kom jag hem och funderade på om jag ska vara med och spela den 30/12 måste jag ju känna på ur det är, det är ju trotts ett halv årsen jag var med. Och vad kan hända med fötterna de är ju ipakiterade i gips så det kunde ju inte bli några felställningar.

Jag bestämmde mig för att åka dit och spela och se om bollkännslan satt kvar och det gjorde den kan jag säga jag gjorde riktigt många snygga räddningar. men jag måste få berätta en sak när jag skulle beställa taxi till träningen sa de att de hade en bil kl 17:00 när jag sa att jag ville vara där till18:45 det e så jävla sjukt att behöva sitta där på granngården av alla ställen i 2 timmar, som ni säkert förstår så tog jag inte den taxin utan mamma och pappa fick köra mig.Goalkeeper number one


2008-12-29


idag har jag köpt mig en Zone innebandy klubba vad som är så speciellt med den är att den har hål i skaftet och att den är lättare än andra klubbor.


Här är den nya klubban.


2008-12-31


Jag åkte till innebandyn 1h tidigare igår för att vara med på de utvecklingstördas träning för att vi skull hjälpa till så att de kunde få testa på innebandy och de var riktigt duktiga. Det var en där som försökte göra mål på mig men det gick inte, han försökte säkert i 10min och han sa ta bort henne och assitenterna ropade till honom att de var byte men han gav sig inte han skulle ha mål på mig och tillslut så fick han ett.
efter att vi hade tränat färdigt med dom så började våran träning så då körde vi i två timmar till. så det var riktigt roligt och den nya klubban skötte sig utmärkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0