Jag fick flytta vid 4års ålder

Min familj och jag bodde i Brålanda tills jag var 4 år, sen fick vi flytta eftersom jag blev för tung att bäras upp och ner för alla trappor,för vi hade trappor både inomhus och utomhus. Visst hade vi tankar på att sätta in trapphiss men eftersom att pappa jobbade i trollhättan så bestämde vi oss för att flytta och då hamnade här på Danebacksområdet.


När flytten var färdig fick jag börja på dagis här i Trollhättan, efter 1år där så började de med att jag skulle vara inne med min assistent och lära mig att läsa, skriva och räkna medans de andra barnen var ut, det hade både för och nackdelar. Fördelen var ju att jag inte skulle komma efter så mycket när jag väl började skolan men nackdelen var ju att jag inte fick leka med mina kompisar.


Nu låter det väl som att jag aldrig fick leka med mina kompisar ute men så var det inte de behöll mig bara inne några " raster". Nåt annat som inte " vanliga" barn gjorde heller var att göra lite töjövningar, det gick till så att en sjukgymnast från habiliteringen kom en gång i veckan och hjälpte mig med det.  sen var min dagistid som alla andras.


Kommentarer
Postat av: sandra

hej gå in på min blogg där du kan tävla om en goodie bag värd 100-200 kr

2008-08-26 @ 19:05:29
URL: http://sandisen.blogg.se/
Postat av: sassa

Hoppas att det blev bättre

2011-11-09 @ 03:01:28
URL: http://raknaut.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0